Nytt tak gir nytt liv

Flere e-bedrifter tilbyr et hav av forskjellige typer frakt. En som er veldig vanlig i disse dager er innsamlingssteder, som lar deg hente produktene dine når det passer inn i kalenderen din. Leveringstypen er i stor grad enkel, og ofte også det rimeligste alternativet for frakt.

Du kan også tenke på å velge å sende til din private bolig eller til jobbadressen din. Fraktalternativet er litt dyrere, men til og med veldig passende. Den lettest kjøpte fraktløsningen kan ikke motbevises å være at du henter produktene selv, men dette avhenger av at du er i nærheten av nettbutikkens fungerende lager.

De fleste nettselskaper lover levering neste virkedag på en rekke varer, men som tross alt krever at bestillingen er gjennomført før avtalt tid, slik at de har en sjanse til å få bestillingen sorteres før logistikkpersonalet skal hjem.

Inntil flere internettutsalg sørger for fri frakt, men i de fleste tilfeller kreves det at du handler for et bestemt beløp. Alternativt kan du hente den billigste leveringstypen, som i de fleste tilfeller – uansett om du bor i Næstved, Nykøbing Falster eller Vojens – vil få dem til å kjøre bestillingen din til en pakkebutikk.

Besøkt av fagfolk som forstår vilkårene

Det er ekstremt uproblematisk for alle og enhver å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) fra forskjellige e-butikker og dermed flertallet av butikkene på web har ikke kunne la være å redusere salgsprisene på mange av varene deres – for barn og babyer, og samtidig for kvinner og menn – betydelig, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel vise seg lønnsomt å sjekke noen nettselskaper for rabatt før du fullfører bestillingen, slik at du er på den sikre siden av å få den beste prisen.

Vi anbefaler kortkjøp eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruke en avbetalingsløsning som ViaBill, i tilfelle du ønsker å foreta betalingen over flere uker.

Før folk bestiller fra en nettbutikk bør de i prinsippet ha et øye med nettbutikkens vilkår, men dette er selvsagt ikke spesielt interessant.

Et enklere alternativ er å sjekke om nettbutikken er e-merket, siden det lenge har vært en forsikring om at nettbutikken overholder gjeldende danske regelverk, og at nettbutikken er jevnlig under tilsyn av fagfolk som kjenner gjeldende lover. Dette er også din snarvei til en hjelpende hånd hvis du har problemer med kjøpet.

Vi tar også til orde for at du er kunnskapsrik om de viktigste reglene som påvirker bestillingen, for eksempel byttepolitikken nettbutikken har. I denne sammenhengen er det virkelig viktig at du til enhver tid sikrer deg kvitteringen på e-post, slik at du kan dokumentere transaksjonen i fremtiden, uansett om du er ute etter et produkt til jente eller gutt.

Det billigste alternativet for levering

Trustpilot tilbyr uforlignelig ærlige alternativer for å tolke ganske mange av eksisterende brukeres refleksjoner, og av den grunn er det smart at du ser nærmere på forhandlerens internettanmeldelser før du bestiller.

Facebook genererer også helt hederlige muligheter til å få innsikt i e-butikkens popularitet. Her møter vi noen nettbutikker hvor kunder kan sende inn en anmeldelse av kjøpet sitt, som også kan brukes til å fornemme kundetilfredshet.