Derfor må garderoben din by på mange basisplagg

Heldigvis foreslår noen internetthandlere mange forskjellige leveringsversjoner. Det vanligste er foreløpig å sende til en pakkebutikk, fordi du enkelt kan hente dine nye produkter når det passer deg best. Fraktløsningen er ganske smertefri, og også den lettest kjøpte løsningen for levering.

Du bør også prøve å bestille varene for levering hjem til deg eller til jobbadressen din. Leveringstypen viser seg ofte å være litt dyrere, men også veldig fleksibel. Den rimeligste leveringsmetoden er utvilsomt å hente bestillingen selv, men den løsningen er betinget av at du bor rett ved siden av e-selskapets bosted.

Leveringstiden kan i noen tilfeller være ekstremt avgjørende forutsatt at du trenger produktene innen få dager, så for det formålet er det veldig viktig at vi dobbeltsjekker beregnet leveringsdato for den respektive varen.

Mange internetthandlere tilbyr levering neste virkedag på mange produkter, men husk at dette avhenger av at bestillingen blir gjort tidligere enn et bestemt tidspunkt, med tanke på at de kan få pakken distribuert på forhånd slik at lagerpersonalet har fire kvelder.

Mange e-butikker tilbyr gratis levering, men som regel gjelder dette kun hvis du bestiller for et fastsatt beløp. Ellers må du ta den lettest kjøpte fraktformen, som – uansett om du bor i Horsens, Haderslev eller Ringkøbing – er å få levert varene til en pakkebutikk.

Merk om nettbutikken er godkjent av e-merket

Det har vist seg å være ganske smart for folk å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) på tvers av nettforhandlere og så videre de aller fleste bedrifter på nettet har funnet det nødvendig å skrive ut prisene på varene deres – for babyer og barn, og også for voksne – ganske mye, og til og med noen ganger garantere gratis levering.

Men det kan likevel være fordelaktig å prøve ulike nettbutikker for rabattkoder før du fullfører bestillingen, slik at du garantert godtar den billigste prisen.

Generelt sett slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobiltelefonen. Alternativt bør du bruke en betalingsløsning som f.eks. ViaBill når du ønsker å finansiere kostnadene over tid.

Før noen handler hos en e-forhandler, kan de på en måte bla gjennom selskapets vilkår og betingelser, men det er bare ikke veldig interessant.

En enklere løsning kan derfor være å merke seg om nettbutikken er knyttet til e-merket, noe som skal være et tegn på at nettbutikken støtter de offisielle reglene, i tillegg til at e- butikk blir av og til undersøkt av advokater som kjenner til reglene. Dette er også en god mulighet for en hjelpende hånd når du opplever problemer i forbindelse med kjøpet.

Videre er det lurt at du er klar over det grunnleggende som kan påvirke kjøpet, f.eks. hvilken bytterett nettbutikken tilbyr. I forhold til det er det også avgjørende at du alltid beholder bestillingsmailen din, slik at du alltid kan bevise handlen din, uansett om du er ute etter en vare til mann eller kvinne.

Enkelte nettbutikker tilbyr fraktfritt frakt

Trustpilot gir ganske gode løsninger for å undersøke kritikk fra mange nåværende brukere og derfor anbefaler vi at du lærer mer om nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen din.

Facebook resulterer også i flere praktiske snarveier for å få et innblikk i nettbutikkens pålitelighet. I tillegg til det møter vi faktisk e-bedrifter hvor du kan skrive ned en omtale av selskapets tjeneste, som også kan brukes til å ta en beslutning om tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har jevnlige samarbeid med ulike nettforhandlere i form av å presentere butikkenes produkter, og motta provisjon dersom brukeren vi videresender gjør en transaksjon.

Informasjon om produkter og nettbutikker støttes ofte, men vi forbeholder oss retten til rettelser som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av de viste dataene.