Telenor feil 38

Enkelt feilsøk for SMS – Telenor

Enkelt feilsøk for SMS

Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette kan i mange tilfeller løse problemet. · Dersom det fortsatt er feil, test SIM-kortet ditt i en annen telefon, og test …

Driftsmeldinger – Telenor

Her kan du sjekke om det er registrert en driftsmeldt feil på din adresse. Søket gir resultater for Internett, hjemmetelefon, TV og mobilnett. Telenor Logo.

Opplever du problemer med TV, Internett, hjemmetelefon eller mobildekning? Søk opp addressen din her.

Telenor Norge – Vi opplever for øyeblikket feil på… – Facebook

Vi opplever for øyeblikket feil på SMS-utsendelser via Mine Sider på telenor.no. Det jobbes med å løse opp i dette problemet, men vi har per nå ikke noe…

Telenor Norge – Feilen på SMS er nå rettet. Om det mot…

Feilen på SMS er nå rettet. Om det mot formodning skulle være noen som fortsatt ikke får sendt SMS, vil det hjelpe å slå mobilen av og på.

Mottar ikke SMS – Får ikke sendt SMS – Feilsøk – OneCall

Mottar ikke SMS – Får ikke sendt SMS – Feilsøk | OneCall

Slik melder du om feil. Mottar samme SMS flere ganger? Andre mottar mine SMSer flere ganger. Slik kan du selv løse problemer med sending og mottak.

SMS-problemer? Kan ikke sende SMS? Mottar ikke SMS? Slik melder du om feil. Mottar samme SMS flere ganger? Andre mottar mine SMSer flere ganger. Slik kan du selv løse problemer med sending og mottak.

Jeg har problemer med å sende eller motta meldinger – Ice

For å utelukke feil med selve telefonen kan du først ta en omstart. Hvilken type telefon bruker du? Jeg har iPhone: Prøv først å skru av iMessage.

Telenor har identifisert feilen – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Vi har identifisert feilen og gjennomfører tiltak. … sier pressesjef Anders Krokan i Telenor til VG klokken 12:17. … 09:38 Vilde Elgaaen …

– Vi har identifisert feilen og gjennomfører tiltak. Vi forventer at trafikken vil stabilisere seg fremover, sier pressesjef Anders Krokan i Telenor til VG klokken 12:17.

Telenor – Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

Telenor får millionbot av Sverige for sikkerhetsbrudd … Telenor opplyser på Facebook at de for øyeblikket har en større feil med deres … 03:38 26.5.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Mobiloppsett | Telia Kundeservice

Problemer med SMS, MMS eller internett? Da kan det være at du mangler riktig oppsett. MMS og internett. For at MMS og internett skal fungere må …

Her får du hjelp til å laste ned automatisk oppsett for MMS og internett til mobilen. Fungerer ikke automatisk oppsett, finner du også manuelt oppsett her.

Driftsmeldinger og informasjon – Talkmore

Driftsmeldinger og informasjon | Talkmore

Søk på adressen i Telenors dekningskart og se hvordan dekningen er i området her. Opplever du dekningsproblemer kan du se om det er feil på din adresse her.

Her kan du sjekke om det er feil på mobilnett i ditt område.

Keywords: telenor feil 38, telenor sms problemer