Alt du trenger å vite om studentverktøyene i Volda: Studentweb, Canvas, Fronter, og mer!

Å være student i Volda innebærer å bruke ulike verktøy og plattformer for å organisere studiehverdagen. I denne guiden vil vi gi deg en oversikt over de viktigste studentverktøyene du vil møte som student på Høgskolen i Volda.

Studentweb

Studentweb er en nettbasert tjeneste hvor du som student kan administrere din egen studiehverdag. Her kan du melde deg opp til emner, sjekke timeplaner, melde deg til eksamen og se karakterer. Du logger inn på Studentweb med ditt studentnummer og din personlige pinkode.

Canvas

Canvas er et digitalt læringsmiljø som brukes av Høgskolen i Volda. Her finner du all relevant informasjon om emnene du tar, som forelesningsnotater, oppgaver og øvingsoppgaver. Du kan også delta i diskusjonsfora, levere inn oppgaver og kommunisere med forelesere og medstudenter. For å logge inn på Canvas, bruker du ditt studentnummer og ditt passord.

Fronter

Fronter er en annen plattform som brukes på Høgskolen i Volda. På Fronter finner du informasjon om forelesninger, seminarer og øvinger. Du kan også legge inn dine egne notater og ha tilgang til ulike kursmateriell. For å logge inn på Fronter bruker du ditt studentnummer og ditt passord.

Sonans itslearning

Sonans bruker itslearning som sitt digitale læringsverktøy. Her finner du alt fra timeplaner og kursmateriell til oppgaver og karakterer. Du kan også kommunisere med lærere og medstudenter gjennom plattformen. Logg inn på Sonans itslearning med ditt brukernavn og passord.

Andre studentverktøy

I tillegg til Studentweb, Canvas, Fronter og Sonans itslearning, finnes det også andre verktøy og plattformer du kan støte på som student i Volda. Molde Canvas, Himolde Canvas, Canvas Molde, NIH Fronter og HVL Fronter er noen eksempler på plattformer som brukes ved andre institusjoner. Disse plattformene fungerer på lignende måte som de nevnte verktøyene, og du logger inn med ditt studentnummer og ditt passord.

FSWeb NTNUs studentverktøy som brukes på NTNU, og her kan du administrere emner, timeplaner og eksamenspåmelding. Logg inn med ditt studentnummer og passord.

Oppsummering

Å være student i Volda innebærer å bruke ulike studentverktøy og plattformer for å holde oversikt over studiehverdagen. Studentweb brukes til administrering av studiet, Canvas gir deg tilgang til relevant emneinformasjon, Fronter er en annen plattform for kursmateriell og Sonans itslearning er Sonans’ digitale læringsverktøy. I tillegg finnes det andre plattformer som blir brukt ved andre institusjoner. Uansett hvilken plattform du bruker, er det viktig å logge inn med ditt studentnummer og passord for å få tilgang til relevant informasjon og tjenester.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan logger jeg inn på Studentweb i Volda?

For å logge inn på Studentweb i Volda, må du gå til nettsiden og bruke ditt brukernavn og passord.

Hvordan kan jeg få tilgang til Canvas i Volda?

Du kan få tilgang til Canvas i Volda ved å logge inn med ditt brukernavn og passord på nettsiden.

Hva er høgskolen i Volda Fronter?

Høgskolen i Volda Fronter er en nettbasert plattform som brukes til undervisning og kommunikasjon mellom studenter og lærere.

Hvordan logger jeg inn på Fronter via Feide?

For å logge inn på Fronter via Feide, må du bruke ditt Feide-brukernavn og -passord på Fronter-nettsiden.

Hva er Canvas Molde?

Canvas Molde er en nettbasert læringsplattform som brukes av studenter ved Høgskolen i Molde for å få tilgang til kursinnhold og utføre oppgaver.

Hva er HIMolde Canvas?

HIMolde Canvas er en digital plattform som brukes av studenter og ansatte ved Høgskolen i Molde for å administrere og delta i undervisning og læring.

Hvordan logger jeg inn på HIMolde Canvas?

For å logge inn på HIMolde Canvas, må du bruke ditt brukernavn og passord på HIMolde Canvas-nettsiden.

Hva er Sonans itslearning?

Sonans itslearning er en digital læringsplattform som brukes av Sonans-skolen for å administrere undervisning og læring for sine elever.

Hvordan logger jeg inn på FSweb NTNU?

For å logge inn på FSweb NTNU, må du bruke ditt brukernavn og passord på FSweb NTNU-nettsiden.

Hva er Studentweb Himolde?

Studentweb Himolde er en nettbasert tjeneste som brukes av studenter ved Høgskolen i Molde for å administrere sin utdanning, som påmelding til eksamener og semesterregistrering.

Artiklen Alt du trenger å vite om studentverktøyene i Volda: Studentweb, Canvas, Fronter, og mer! har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 31 anmeldelser