Vil du ha en god natts søvn? – Så les med her

Ganske mange e-butikker tildeler mange forskjellige typer frakt med hell. Det mest populære for øyeblikket er levering til et hentepunkt, og da er det bare å stikke innom for de kjøpte produktene på et tidspunkt du selv velger. Frakttypen er derfor ekstremt uproblematisk, og dessuten den billigste leveringsmetoden.

Du bør i stedet prøve å bestille bestillingen for hjemlevering til din hjemmeadresse eller til din arbeidsplass. Alternativet er ofte litt mindre rimelig, men også spesielt lett tilgjengelig. Det billigste fraktalternativet vil imidlertid alltid være å hente bestillingen selv, men dette er betinget av at du bor i nærheten av nettbutikkens lager.

Et stort antall nettbutikker utfører 1-dagers frakt på mange av sine varer, som fortsatt er betinget av at bestillingen legges inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de mest sannsynlig kan klare å få bestillingen distribuert før pakkepersonalet reiser hjem.

Et bredt utvalg av leveringsmetoder

Det har vist seg å være svært uproblematisk for folk å finne de beste prisene på ulike e-butikker, og av den grunn har flere nettbutikker funnet det uunngåelig øker salgsverdien for mange av varene deres – for gutter og jenter, og også for damer og herrer – og garanterer til og med noen ganger gratis levering.

Det kan imidlertid være smart å sjekke enkelte e-butikker etter salg før du gjennomfører kjøpet, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Man skal likevel være klar over at dersom en nettbutikk selger de beste testvarene for salg for en salgspris som er urealistisk lav, så bør dette ofte være et signal om en uoppriktig e-butikk. Heldigvis er kjøp med standard betalingskort en del av en regel som beskytter kunden mot bedragerske nettselskaper.

Vi anbefaler å bestille med kort eller betale med mobiltelefon. Som et alternativ bør du bruke en avdragsløsning som ViaBill dersom du har tenkt å betale tilbake pengene over en periode.

Før noen bestiller i en nettbutikk, må de faktisk sette seg inn i innholdet i selskapets regler, selv om det noen ganger ikke er superinteressant.

Et enkelt alternativ kan være å sjekke om e-selskapet har e-merket, siden det ofte er en erklæring om at internettvirksomheten følger gjeldende dansk lovgivning og at butikken jevnlig gjennomgås av fagfolk som har mye kunnskap om forholdene i området. Du får også støtte dersom du støter på utfordringer i handleprosessen.

Tilsvarende anbefaler vi at du er klar over de mest relevante forholdene som kan ha innvirkning på kjøpet, for eksempel hvilken returrett nettforhandleren har. Derfor er det også essensielt at du alltid oppbevarer bestillingsmailen din, slik at du alltid vil kunne bekrefte bestillingen, uansett om du er ute etter produkter til kvinne eller mann.

Trustpilot gir ganske nyttige alternativer

Trustpilot tilbyr deg stort sett ærlige snarveier for å kartlegge en stor del av tidligere brukeres kritikk og derfor anbefaler vi at du ser på e-selskapets kritikk før du fullfører handlen.

Facebook tilbyr også en rekke verdifulle løsninger for å få et inntrykk av nettbutikkens kundetilfredshet. Her er det en rekke nettbutikker hvor kunder kan sende inn en evaluering av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes til å få et innblikk i kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi samarbeider med mange internettselskaper der vi introduserer deres tilbud, og mottar et gebyr under forutsetning av at en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører et kjøp.

Fakta om tilbud og e-butikker støttes ofte, men vi kan ikke garantere mot endringer som kan ha blitt realisert siden den siste oppdateringen av den viste informasjonen.